Argentina-Čile GA

petek, februar 17, 2006

Potovanje cel dan dolgo

Dobro jutro! ura je osem zjutraj in jas sem prva vstala. danes je petek, koncno ker ta potovalni cetrtek se je vlekel sto let:)
Zacel se je zjutraj ob pol treh na kongresnem, potem pa divja pot proti benetkam. na poti smo pobrali Sergeja in Bostjana, vendar je pri bostjanu kombi zagazil v blato in smo meli ze prvo resevalno akcijo. Bostjan je skocil ponjihov avto in ga potegnil z vrvjo ven.
Na letalisce smo prisli pravi cas, ful je lepo letalisce v benetkah. Prvi let je trajal samo tri ure, ker je mel malo zamude smo potem morali laufat 20min cez celo letalisce v madridu, ki je btw tudi ful lepo, in se naenkrat zavemo da mso se ravnokar scekirali v letalo za BUENOS AIRES!!!! JUHUHU! lepo letalo na naso sreco ni bilo povsem polno tako da smo lahko spali po dolgem inpocez, tipkali porocila, pili borovnicke in tako naprej in tako nazaj. Leteli smo 12 ur ampak je kr minlo. Letalo je ima na repu kamero in potem lahko na zaslonu spremljas vzlet in pristanek.
Letalisce na katerem smo pristali je ze spominjalo na juzne kraje predvsem ker je zelo vroce, mi pa vsi v jaknah in pouloverjih. Mojstersko smo se zdilali za hostel in prevoz do tja.
Hostel je majhen lustkan, ne posebno cist ampak ok. malo nam po sobi hodi neka macka:) Vceraj smo potem ko smo koncno odlozli stvari sli pogledat malo po mestu in na pivo. Mesto je malo umazano ampak polnoljudi se dolgo v noc. zaspali smo ko krapavce seveda....
Danes je plan ogleda mesta in to. Vsem se nam zdi malo smesnokako smo preskocilipomlad in pomladne dijete zdaj pa smo kar naenkrat iz zime v poletnih oblacilih in japonkah, ne rabimo jakne za ven hihi....
LP
Sonja

2 Comments:

At 1:52 pop., Blogger Ka said...

Juhu poletje!!!!
Tu so tudi kar naenkrat pozitivne stopinje C, kar pomeni, da je 15°C topleje. Zna bit, da bo cez 2 tedna tudi ze 30 ;) (Jaz drzim pesti.) Aja, Sonja, pa lepo si nas pustila. Zdaj vsi doma lezimo s tvojo virozo ;) Lupcke tja dol, Ka.

 
At 11:27 dop., Blogger Blaz said...

Hja, tukajle mamo prav prijeten soncek, no, pa ceprav ni nevem kako toplo; se pa grema z repko kasneje soncit nekam na kavo. Uzivaj ti tam doli, kjer sije sonce in JE TOPLO.
:D

 

Objavite komentar

<< Home