Argentina-Čile GA

nedelja, februar 26, 2006

Kolesarjenje po Bariloche

Helou! Vceraj smo sli na sprehod po bariloche, ki ima polno his v apskem stilu in se clovek pocuti skoraj kot doma... hihi. Drugace je tu glavno smucarsko sredisce za argentino in kje mesteco malo ampak polno turisticnih trgovin, cokoladnic, restavracij in trgovin s cotami. POsebej v te so fantje(!) skozi silili in nama s tejo se je zdelo kr malo smesno. Vane je uvedel spar program: Hujsamo in sparamo, zato gremo zmeraj v cokoladnice samo gledat kaj vse majo... no ne vedno midve s tejo si kupiva kaj:) smo ful dobro jedli ribe in jelene, menjali dnar in podobno slikali cudovicto okolico. Zvecer smo se spravli ven. Ker ma danes Grega rojstni dan smo mu kupli majico in Bosthan je narisal gor zrezek in napis: raje dam za hrano ko za cote. :) Grega je namrec ful gurman in skozi govori o hrani in o zrezkih in kdaj bomo naslednjic jedli. Sli smo v nek diskac in se ful na plesali do sestih zjutraj.
Po 4 ih urah spanja smo morali vstat ker smo si prejsnji vecer rezervirali kolesa v hostlu. Vse ostale ekskurzije ala rafting so namrec nesramno drage(170pesov=priblizno 12jurjev). celi bogi smo se uspeli ob pol dvanajstih spravit od doma na turo okrog jezera. ful je blo lepo in ful supersko, lepa narava in vse. malo smo se kopali v jezeru, kupli smo si kilo sladoleda(kar potem vec ni spar program) in sli smo z eno sedeznico gor na goro kjer je cudovit razgled na bariloche. Tam nam je grega castu se tortice za njegov rojstni dan. vglavnem je bilo res vse supersko, razen ta zadnja ura kolesarjeja, ki je bla cisti mater in sem jaz misla da bom umrla. smo vmes pili vitamine in ful vode ampak malo je blo tu mac, samo kaj hoces ce ni krajse jezero. skupaj smo bli zunaj 8 ur nevem pa kolko km.
Zdaj ob desetih je v hostlu "all you can eat" pizza za 10 pesov in obcutek imam da bomo kljub temu da je pùst vsi popadali v postle:)

Doma je dan D, ne? upam da se mate fino.Jutri zvecer gremo v cile.
LP
Sonja