Argentina-Čile GA

četrtek, marec 09, 2006

VSE NAJBOLJSE MAMI!-Santiago

Ola!
Torej whas tup?:)
Nasi fantje so ves dan hodli okrog da so si zrihtali taksi in bus ob 5ih ker niso hoteli zamudit national drinking and food party kar se itak ne sme zamudit. to je tarat ko vsaka drzava prinese nekaj za jest in pit tradicionalnega inje ful fajn i ful festa. tea je sla ze ob polnoci. mi smo prinesli borovnicke, hrane pa nismo hoteli nosit naokrog en mesec. je blo ful fajn in ful zanimivo, no ko so pubeci sli ob stirih smo se poslovili in malo jokali navsezadnje smo prezilveli celi mesec skoz skupaj..... jaz anita in bostjan smo ostali in se uspalie nekje do sedmih zdevat na bus in v kocico.
polsmo ugotovili da so nam pojedli vso hrano nastavljeno za zajtrk in smo sli spat. nama z anito se je zdela dobra ideja da si nastavima alarm ob desetih ki paje potem zvonil v prazno ker smo vsi spali ko bebe....:)
smo se zbudli ob pol dveh in vesela sem bla da mamokoncno en na izi dan da lahko spimoin se v m iru spakiramo. ugotovili smo da je sergej (pirla) pozabu karto in da je tea vzela slovenija nahrbnik brez da bi dala not vse materiale. pa dobro
smo sli v mesto na lososa na kavo inpalacinke in pol pocasi na bus ob enajstih. smo spali celo pot di santiaga, mislim da smo se kr ze privadli na te buse.
tu smo kontaktirali daniela iz cila. je ful nice je prisu po nas innas peljal domov. pri njih doma pa taka hisa da dol pades in vse ful supersko, najprej smo srecali sluzincad inpol njegovo mamo...:)
pol nas je peljal do mesta in sel v sluzbo da smo si ogledali center insli malo v sopping. potempa je prisel po ans ob osmih in smosli z njegovimi kolegi se na susi in ven na drink in malo plesat, pokazal nam je cudovit razgled santiaga iz hriba isn sploh je bila ful nice. pozdravlja vse doma. jutri gremo ze zjutraj na morje s busom in pol kuj na letalo. nevem ce bom uspela se kaj pisat tako da je to verjetno zadnji post iz cila...:(
malo mi bedira jaz bi se ostala sto dni. malo vas ze pogresam.
mami vse najboljse za rojstni dan ...in prosim ne pozabit da bo tudi moj kmalu...
lupcke
sonja

1 Comments:

At 9:11 dop., Blogger Ka said...

sonja, ti samo pridi cimprej domov... ti sparamo en krof se od pusta :D

 

Objavite komentar

<< Home